Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Οι γονείς ας προστατεύουν τα παιδιά τους από κατασκευαστές εμβολίων που δεν δίνουν λόγο για αυτά

 

parents should protect their children from vaccine makers who cant be sued 01 

Τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι όλα επικίνδυνα και δεν αποφέρουν κανένα όφελος για τα παιδιά. Τα παιδιά θα αποκτήσουν φυσική ανοσία.

 Paul Elias Alexander, PhD

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

(LifeSiteNews) — Έχω γράψει πολλές φορές για το θέμα του μη εμβολιασμού των παιδιών κατά του COVID-19, προβάλλοντας τις έντονες αντιρρήσεις μου κατά του εμβολιασμού των παιδιών της Αμερικής αλλά και  οποιουδήποτε παιδιού σε όλο τον κόσμο με τα τρέχοντα εμβόλια για τον COVID-19.

Αυτά τα εμβόλια είναι όλα επικίνδυνα και δεν παρέχουν κανένα όφελος για τα παιδιά. Μια σοβαρή εργασία που δημοσιεύτηκε από το Ινστιτούτο Brownstone, κατά βάσιν έλεγε ότι τα παιδιά μας πρέπει να θεωρούνται ήδη «εμβολιασμένα» και άνοσα. Υπάρχουν ισχυροί μοριακοί και βιολογικοί λόγοι για αυτό και τα παιδιά μέσα στην σωστά οργανωμένη, ισχυρή και έμφυτη ανοσία τους, διατηρούν μια φυσική προστασία, την οποία και θεωρώ ως την  «πρώτη γραμμή άμυνας».

Τα αντισώματα που δημιουργούνται από αυτά τα χαμηλής ποιότητας, προβληματικά, ατελή, και μη εξουδετερωτικά εμβόλια,  θα μπορούσαν ενδεχομένως να καταστείλουν τα φυσικά αντισώματα του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών και αυτό θα αφήσει τα παιδιά μας ευάλωτα σε μια σειρά παθογόνων που το ανοσοποιητικό τους σύστημα συνήθως αντιμετωπίζει.

Τα αντισώματα του εμβολίου, που είναι ειδικά και έχουν υψηλή συγγένεια για το αντιγόνο, θα υπερτερούν των φυσικών αντισωμάτων που είναι μη ειδικά και χαμηλής συγγένειας, αλλά ισχυρά σε ένα ευρύτερο φάσμα παθογόνων και μεταλλάξεων. Η βασική μου θέση για αυτό το ζήτημα είναι ένα ηχηρό «ΟΧΙ» στον εμβολιασμό των παιδιών για τον COVID-19. Σε καμία περίπτωση!

Κανένας αξιωματούχος δημόσιας υγείας δεν έχει αποδείξει την υπόθεσή του ως προς το γιατί τα υγιή παιδιά μας πρέπει να εμβολιάζονται με αυτά τα εμβόλια που μπορεί να  καταλήξουν να βλάψουν χιλιάδες από αυτά.  Κανένα υγιές παιδί, κανένας νέος δεν τα έχει αποδεδειγμένη ανάγκη. Δεν υπάρχει καμία επιστήμη για να υποστηρίξει τη χρήση τους στους νέους ενώ συγχρόνως υπάρχει πιθανότητα για σοβαρή βλάβη. Είναι τόσο απλό.

Οι κατασκευαστές εμβολίων δεν διεξήγαγαν τη πλήρη έρευνα και δεν μελέτησαν τις βλάβες για την ιδιαίτερη ομάδα που αποτελούν τα παιδιά. Αυτό είναι πολύ επιπόλαιο. Τα οφέλη δεν υπερτερούν των βλαβών, και το CDC, ο Dr. Fauci, και όλοι όσοι πιέζουν να εμβολιαστούν τα παιδιά μας με αυτά τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι πολύ επιπόλαιοι, αντιεπιστημονικοί και ύπουλοι. Είναι επικίνδυνα για τα παιδιά μας.

parents should protect their children from vaccine makers who cant be sued 01


Τους καλώ να αναστρέψουν την πορεία τους.
Υποστηρίζω ότι είναι επικίνδυνο και απερίσκεπτο να πιέζουμε να εμβολιαστούν παιδιά χαμηλού κινδύνου με εμβόλια μη δοκιμασμένα ως προς την ασφάλεια. Αυτός ο εμβολιασμός θα μπορούσε να αφήσει τα παιδιά με σοβαρές αναπηρίες για δεκαετίες, ή να προκαλέσει ακόμη και τον θάνατο. Θα υποστηρίζω τα ανωτέρω, μέχρις ότου από τους κατασκευαστές εμβολίων και όλους όσους θεωρούνται υπεύθυνοι, συμπεριλαμβανομένων των Bourla ( Pfizer),  του CDC, του NIH, του FDA, αφαιρεθεί  η «προστασία ευθύνης» που απολαμβάνουν, οπότε τότε οι γονείς θα μπορέσουν  να τους εμπιστευτούν.

Καμία ανάληψη ευθύνης σημαίνει καμία εμπιστοσύνη από τους γονείς. Γονείς λάβετε θέση τώρα  για να υπερασπιστείτε τα παιδιά σας και την ασφάλειά τους. Είναι στο χέρι σας , εσείς είστε οι  γονείς. Μείνετε σταθεροί και γίνεται έτοιμοι να πολεμήσετε με όλες σας τις δυνάμεις  για να προστατέψετε τα παιδιά σας. Αυτά τα εμβόλια μπορούν να  κάνουν μεγάλη ζημιά και οι κατασκευαστές εμβολίων, όπως και ο Fauci δεν έχουν αποδείξει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.  Το βάρος της ευθύνης είναι πάνω τους, και ως τώρα δεν μας έχουν πείσει ούτε για την ασφάλεια, ούτε για την αποτελεσματικότητα ούτε ότι έχει αποκλειστεί ο κίνδυνος του  θανάτου.

 

Πηγή: lifesitenews.com, Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά