Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Π.Ε.ΦΙ.Π.: Ἔκκληση γιά βοήθεια

 

pefip 02


«Δίχως λουλούδια και παιδιά,
ποιά θα ’χε ο κόσμος ομορφιά!»

Η Ελλάδα μας γερνά και ο πληθυσμός της μειώνεται ανησυχητικά. Όλες οι δημογραφικές μελέτες και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες έως απελπιστικές…

Κι όμως, υπάρχουν στην εποχή μας ακόμη κάποιοι που αντιστέκονται! Κάποιοι που πάνω απ’ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, βάζουν την αγάπη τους στο Θεό και την Πατρίδα, την αγάπη τους προς την Οικογένεια και τα παιδιά. Κι αυτοί είναι οι αδελφοί μας Πολύτεκνοι.

Πρόκειται, στη συντριπτική πλειοψηφία, για αξιοπρεπείς Οικογένειες, που αγωνίζονται με πίστη και υπευθυνότητα να μεγαλώσουν τα αξιαγάπητα πολλά παιδιά τους, παραδίδοντας στην Πατρίδα άξιους και προκομμένους πολίτες.

Αυτές τις ηρωικές Οικογένειες, εδώ και 52 χρόνια, ενισχύει ηθικά και υλικά ο Σύλλογός μας «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» (Π.Ε.ΦΙ.Π.). Οικογένειες με 4, 5, 6, 7, 8,… 10,… 13,… παιδιά!

Και γι’ αυτές τις ωραίες Οικογένειες κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ, για άλλη μια φορά, λόγω και του Αγίου 12ημέρου, προς την αγάπη όλων όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Μπορεί οι δυνατότητες του καθενός μας να είναι μικρές, όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εάν ενώσουμε τις φτωχές μας δυνάμεις, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ελαφρύνουμε κατά πολύ τα δυσβάστακτα βάρη, που οι «έχοντες και κατέχοντες», πλούτο και εξουσία, έχουν φορτώσει δυσανάλογα στους ώμους τους.

Ας γίνουμε, λοιπόν, εμείς εφέτος νονοί και νονές για κάποια από αυτά τα χαριτωμένα παιδιά των Πολυτέκνων Οικογενειών, ας τους δώσουμε λίγη χαρά και ας χαρούμε κι εμείς με τα χαμόγελά τους. Ας γεμίσουμε το γιορτινό τους τραπέζι με υλικά αγαθά κι ας γεμίσει η δική μας καρδιά από αγάπη!

Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα!

pefip header 04

 


Π.Ε.ΦΙ.Π.

Ἀκαδημίας 78Δ -- 106 78 Ἀθήνα.

Τηλ.: 210.38.38.496, Fax: 210.38.39.509.

E-mail: info@pefip.gr

Ἱστοσελίδα: www.pefip.gr

 


Η έκκληση
ΕΔΩ σε εκτυπώσιμη μορφή

     

polla paidia 01

 

Σχετικά άρθρα:

1. Περιοδικό «Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια»

2. ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση τοῦ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ - «ΕΚΤΡΩΤΙΚΟΥ» νόμου

 

Πηγή:  Τράπεζα Ιδεών