Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Φωτιές: Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος έκανε το θαύμα του! Έβρεξε μετά από λιτανεία στο Προκόπι Ευβοίας - Σώθηκε η περιοχή από την φωτιά

 agios ioannis rossos 01 

Φωτιές: Δεύτερο μεγάλο θαύμα έζησαν οι κάτοικοι της Εύβοιας καθώς μετά τον Όσιο Δαυίδ σώθηκε και το Προκόπι, λόγω βροχόπτωσης που έσβησε την φωτιά ύστερα από λιτανεία των λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου.

Φωτιές: Η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια βρίσκεται εκτός ελέγχου για 4η μέρα, όμως οι κάτοικοι της περιοχής βίωσαν θαύμα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την σωτηρία από τις φλόγες της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυίδ και το Προκόπι Ευβοίας σώθηκε μετά από έντονη βροχόπτωση ενώ είχε προηγηθεί λιτανεία των λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου!

Όλοι οι κάτοικοι στο Προκόπι, συμμετείχαν προσευχόμενοι στην προγραμματισμένη λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, στην πλατεία του χωριού με σκοπό να εισακουστούν στον Άγιο και να σταματήσει η φωτιά που κατευθυνόταν προς την περιοχή.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, έκανε το θαύμα του. Λίγες ώρες αργότερες καταρρακτώδης βροχή άρχισε να πέφτει στην περιοχή με το Προκόπι να παραμένει ασφαλές!
 

Πηγή: sportime.gr