Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμβολιάστηκε για Κορονοϊό

covid vaccine pfizer allergics uk 01


Σχόλιο Τ.Ι.:
Αυτό που λείπει τώρα είναι, οι γνωστοί "εκκλησιαστικοί" κύκλοι προώθησης των εμβολίων να ασχοληθούν και με τα όργανα της άτυχης αυτής γυναίκας. Μη ξεχνάμε ότι είναι οι ίδιοι αυτοί κύκλοι "αγάπης" που προωθούσαν κάποτε τη νομιμοποίηση των μεταμοσχεύσεων εγκεφαλικά "νεκρών" ανθρώπων, και βέβαια τις προωθούν ακόμα. Τυχαίο; Την απάντηση ας τη δώσει ο καθένας μας ξεχωριστά.

______________

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τη 44χρονη που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού υπέστη θρόμβωση, 15 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού.  

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Creta24, η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια της 44χρονης.

Η 44χρονη Γλυκερία, είναι μητέρα τριών παιδιών. Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Γερμανία, εκεί όπου έμεινε μέχρι τα φοιτητικά της χρόνια. Επέστεψε στην Ελλάδα, έκανε οικογένεια και τώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, η οποία δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν δεν έχει αίσια έκβαση.  

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη μητέρα 3 παιδιών, είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από 15 ημέρες. Περίπου μια εβδομάδα μετά, παρουσίασε θρομβοπενία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Βενιζέλειο, ωστόσο όταν εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, πριν από δύο ημέρες. Την επόμενη ημέρα της μεταφοράς της εκεί, παρουσίασε και εγκεφαλική αιμορραγία σημαίνοντας «συναγερμό» στο ιατρικό προσωπικό του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Χθες, η 44χρονη υποβλήθηκε σε έκτακτο χειρουργείο, καθώς η αξονική τομογραφία έδειξε ένα μεγάλωμα αιμάτωμα στο κεφάλι.

 

Πηγή: aristeia.site, Τράπεζα Ιδεών