Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών! [pdf]


Έτος 1902: Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία με την έκδοση του Sergel Nilus. Η ευρύτατη διάδοσή τους τα επόμενα χρόνια θα διχάσει τις απόψεις καθώς θα θεωρηθούν από άλλους ως αντιεβραϊκή προπαγάνδα και απο άλλους ως μεθόδευση της παγκόσμιας κυριαρχίας τους. Η καταπληκτικη ταύτιση των εξελιξεων του 20ου αιώνα και των ημερών μας με τα γραφόμενα στα Πρωτόκολλα , θα δείξει σαφώς ότι αυτά σχεδιάστικαν για να εφαρμοσθούν και εφαρμόζονται, ενώ σήμερα είναι γνωστή η παντοδυναμία των εβραϊκών συμφερόντων στην παγκόσμια οικονομία, ενημέρωση και πολιτική ζωή. Πέρασαν περισσότερα απο 100 χρόνια απο τότε που το κείμενο αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων τα εξής βήματα για την παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου:


·         Να αποπλανήσουν τη νεολαία προβάλλοντας την ανηθικότητα με τα κατάλληλα πρότυπα.
·         Να καταστρέψουν την οικογενειακή ζωή για να μείνει ο άνθρωπος μόνος χωρίς στήριξη.
·         Να δημιουργήσουν αισχρή τέχνη και λογοτεχνία.
·         Να εξαλείψουν το σεβασμό προς τη θρησκεία και τον κλήρο με ψεύτικα και αληθινά σκάνδαλα.
·         Να εθίσουν του λαούς στον καταναλωτισμό, την ψεύτικη διασκέδαση χωρίς πραγματική χαρά , και να τους απασχολούν με δημόσια θεάματα και αθλήματα για να μην μένει χρόνος για σκέψη.
·         Να αγριέψουν τον ανθρώπινο νου με ψεύτικες θεωρίες και το νευρικό σύστημα με αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά κλπ.
·         Να ρίξουν τη μοναρχία και την παλιά αριστοκρατία σε όλο τον κόσμο και να επιβάλουν ταξικούς πολέμους.
·         Να χρησιμοποιήσουν τη βιομηχανία για να καταστρέψουν τη γεωργία και στη συνέχεια να καταστρέψουν και τη βιομηχανία.
·         Να εγκαταστήσουν παντού κοινοβουλευτικούς δημοκράτες και να προωθήσουν ελεγχόμενα ανίκανα πρόσωπα σε θέσεις εξουσίας.
·         Να αποδυναμώσουν σταδιακά όλα τα συντάγματα για να φέρουν την παγόσμια δικτατορία.
·         Να δημιουργήσουν παγκόσμια μονοπώλεια για να αποκτήσουν τον έλεγχο του χρήματος και της γης.
·         Να δημιουργήσουν παγκόσμια οικονομική αστάθεια, προωθώντας χαρτιά (νομίσματα και μετοχές) στους απίστους, ενώ οι Σιωνιστές θα συγκεντρώνουν χρυσό και κτήματα.
·         Να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, νοθεύοντας τα κράτη με τη λαθρομετανάστευση και παραποιώντας την ιστορία τους.
·         Να καταχρεώσουν τους λαούς με δάνεια , να αυξήσουν την ανεργία και τη φτώχεια και να δημιουργήσουν παγκόσμιο κράτος με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών.
·         Να φέρουν οικονομικές κρίσεις και να ρίξουν το φταίξιμο στους πολιτικούς.
·         Να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να προωθήσουν σαν σωτήρα τον παγκόσμιο κυβερνήτη-Μεσσία τους, απόλυτο μονάρχη όλου του πλανήτη.


Μήπως μείνατε με ανοιχτό το στόμα ή μήπως νομίζετε ότι σας περιέγραψε τα μέχρι σήμερα τρέχοντα γεγονότα;
Μια ματιά στα γεγονότα που ακολουθούν μέχρι σήμερα αρκεί για να μας πείσει . Η απόδειξη περί της απόλυτης σχεδόν εφαρμογής του σιωνιστικού σχεδίου βρίσκεται στις σελίδες αυτού του βιβλίου.
Πολλοί ερευνητές θεωρούν βέβαιη τη σύμπραξη του διεθνούς Μασονισμού, ο οποίος θέτει αυτή την εποχή θεωρητικές βάσεις της μελλοντικής Παγκοσμιοποίησης.