Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Το Nickelodeon επιβεβαιώνει ότι ο Μπόμπ Σφουγγαράκης είναι gay


Σχόλιο Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά:
Το “coming out” του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αναμενόμενο για αυτούς που γνώριζαν τη σειρά. Παρόλα αυτά δεν παύει να προκαλεί λύπη και αγανάκτηση το γεγονός πως ο δημοφιλής  παιδικός χαρακτήρας υπήρξε για χρόνια εργαλείο χειραγώγησης και εξαπάτησης των ανίδεων  παιδιών και των γονέων που του εμπιστεύτηκαν την ψυχαγωγία τους.

Δυστυχώς από δω και πέρα τα κρούσματα θα πληθαίνουν ενώ ανάλογα στοιχεία υπάρχουν και για άλλους κολοσσούς της παιδικής ψυχαγωγίας που με τις παραγωγές τους εξυπηρετούν την καθοδήγηση των παιδιών στον LGBTQI+ τρόπο ζωής. Στα παραδείγματα ανήκει η παλαιότερη ταινία της Disney-Pixar «Frozen» με  τη γνωστή Έλσα, η  πρόσφατη “Onward, αλλά και η επερχόμενη ταινία της ίδιας εταιρίας “Finding Dory” όπου πολλοί χαρακτήρες είναι ΛΟΑΤΚΙ και προωθούν αυτό το τρόπο ζωής ως φυσιολογικό. Συστήνουμε στις οικογένειες να απέχουν από όλα αυτά τα είδη ταινιών, διότι δίνουν λάθος πρότυπα ζωής στα παιδιά τους και θα τα φέρουν σε μεγάλη σύγχυση .

_________________

Με τον εορτασμό του κινήματος Pride, η Nickelodeon ανακοίνωσε επίσημα ότι ο από ετών αγαπημένος χαρακτήρας της, Μπομπ Σφουγγαράκης είναι πράγματι ομοφυλόφιλος.