Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Αναφορές θανάτων μετά από εμβολιασμό για COVID-19. Αυξήθηκαν σε μία εβδομάδα κατά 259 σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC.

 

emvolia 04  

Μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 5 Μαρτίου 2021, έγιναν στις ΗΠΑ 31.079 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών συμπεριλαμβανομένων 1.524 θανάτων, 5.507 σοβαρών αντιδράσεων και 390 αναφορών για οξεία παράλυση προσωπικού νεύρου (παράλυση του Bell).

LifeSiteNews,

Megan Redshaw, J.D.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

16 Μαρτίου 2021, Childrens Health Defense, (Προάσπιση της Παιδικής Υγείας) - Τα δεδομένα που  κοινοποιήθηκαν σήμερα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σχετικά με τον αριθμό των συμβαμάτων και θανάτων που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολιασμών, (VAERS), μετά από εμβολιασμό για τον COVID-19, παραμένουν ανάλογα με εκείνα που έχουμε από τις προηγούμενες εβδομάδες , με εξαίρεση μια αύξηση 31% στις αναφορές για παράλυση προσωπικού νεύρου, (παράλυση Bell).

Κάθε Παρασκευή, το VAERS δημοσιοποιεί όλες τις αναφορές συμβαμάτων εμβολιασμών που λαμβάνει το σύστημα από την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας. Τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 5 Μαρτίου 2021,  συνολικά 31.079 ανεπιθύμητα συμβάντα αναφέρθηκαν στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων 1.524 θανάτων - υπήρξε αύξηση κατά 259  στους θανάτους τις προηγούμενες 7 ημέρες - και 5.507 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, αυξημένες κατά 1.083 στην ίδια χρονική περίοδο. Στις ΗΠΑ, χορηγήθηκαν συνολικά 85,01 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID έως τις 5 Μαρτίου 2021.

Το VAERS είναι ο κύριος μηχανισμός αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων στις Η.Π.Α. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί αντικειμενικά η αναφερόμενη συσχέτιση.

Η αύξηση των αναφορών της παράλυσης του προσωπικού νεύρου, παράλυσης του Bell, (Bell's Palsy) κατά 31% αυτή την εβδομάδα σηματοδοτεί μία αλλαγή στις προηγούμενες τάσεις. Εκτός από αυτό, τα σημερινά δεδομένα αντικατοπτρίζουν τις τάσεις που έχουν ήδη καταγραφεί από τότε που ο Defender άρχισε να παρακολουθεί τις αναφορές στο VAERS που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19.

Σύμφωνα με τα δεδομένα  από την αναφορά στο VAERS αυτής της εβδομάδας:

  • Από τους 1.524 θανάτους που αναφέρθηκαν έως τις 6 Μαρτίου, το 30% εμφανίστηκε εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό και το 46% εμφανίστηκε σε άτομα που εκδήλωσαν παθολογικά συμπτώματα εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.
  • Το 19% των θανάτων σχετίζονται με καρδιολογικές διαταραχές.
  • Το 53% αυτών που πέθαναν ήταν άνδρες, το 45% ήταν γυναίκες και οι υπόλοιπες αναφορές θανάτου δεν ανέφεραν το φύλο του θανόντος.
  • Η μέση ηλικία εκείνων που πέθαναν ήταν 77,9 και ο νεότερος επιβεβαιωμένος θάνατος αφορούσε άτομο 23 ετών.
  • Έως τις 5 Μαρτίου, 265 έγκυες γυναίκες είχαν αναφέρει ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 85 αναφορών αποβολής ή πρόωρου τοκετού. Κανένα από τα εμβόλια COVID που εγκρίθηκαν με Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) δεν έχει ελεγχθεί με εγκυρότητα, ως σήμερα, ως προς την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα στις  έγκυες γυναίκες.
  • Υπήρξαν 1.689 αναφορές αναφυλαξίας, με το 59% των περιπτώσεων να αποδίδεται στο εμβόλιο Pfizer-Bio-N-Tech και το 41% στης Moderna.

Το πρώτο εμβόλιο της Johnson & Johnson για τον COVID χορηγήθηκε στις ΗΠΑ στις 2 Μαρτίου 2021. Από τις 5 Μαρτίου, δύο ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο είχαν αναφερθεί στο VAERS. Και οι δύο αντιδράσεις εμφανίστηκαν σε νέους και περιελάμβαναν μυρμηγκιάσματα στη γλώσσα και μούδιασμα, εξάψεις, κεφαλαλγία και πολύ έντονη κόπωση.

Στις 10 Μαρτίου, ο Defender ανέφερε το θάνατο μιας 39χρονης γυναίκας που πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολίου COVID της Moderna. Η Kassidi Kurill πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια  εφόσον προέκυψε καταστροφή του ήπατος, της καρδιάς και των νεφρών της. Δεν είχε ως τότε γνωστά ιατρικά προβλήματα ή προϋπάρχουσες καταστάσεις, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα μέλη της οικογένειάς της. Παραγγέλθηκε νεκροψία, αλλά ο Dr. Erik Christensen επικεφαλής ιατροδικαστής της Utah είπε ότι «δεν έχει συμβεί σχεδόν ποτέ να αποδειχθεί ως αιτία θανάτου μία  βλάβη εξ΄ αιτίας του εμβολίου.»

Τον περασμένο μήνα, ο Defender ανέφερε ότι μια 58χρονη γυναίκα πέθανε λίγες ώρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου COVID της Pfizer. Πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ήδη ερευνούσαν τον θάνατό της, αλλά δεν πραγματοποίησαν νεκροτομή.  Ένα αίτημα  προς τα δημόσια αρχεία αποκάλυψε ότι διακινήθηκαν e-mails μεταξύ του Επιτρόπου Υγείας Norman Oliver και αξιωματούχων δημόσιας πληροφόρησης, σύμφωνα με τα οποία οι αξιωματούχοι «ανησυχούσαν για τον θάνατο της Keyes, η οποία είναι μαύρη,  γιατί αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει την διστακτικότητα των μειονοτήτων απέναντι στα εμβόλια», ανέφερε το «The Virginian Pilot».

Οι κρατικοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να απαντήσουν για το πώς είναι δυνατόν οι ιατροί να αποκλείσουν με αξιοπιστία τις πιθανές αιτίες θανάτου που προκαλούνται ή συνδέονται με τον εμβολιασμό,  χωρίς την  εξέταση  των εσωτερικών οργάνων του σώματος της γυναίκας (με τη βοήθεια νεκροτομής).

Η οικογένεια αναγκάστηκε να κάνει τη δική της νεκροψία ιδιωτικά. Η κόρη της Keyes είπε ότι, πριν ακόμη οι κρατικοί αξιωματούχοι λάβουν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εξετάσεων από την μεταθανάτια εξέταση της μητέρας της, το γραφείο του ιατροδικαστή δήλωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει νεκροψία. Της είπαν: «κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να εξαχθεί από μια νεκροψία, που να συσχετίζει το εμβόλιο με το θάνατό της».

Στις 11 Μαρτίου, η Δανία, η Νορβηγία και η Ισλανδία ανακοίνωσαν ότι θα συμφωνήσουν με άλλες ευρωπαϊκές χώρες για προσωρινή αναστολή της χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca-Oxford για τον COVID, μετά από αναφορές για δημιουργία θρόμβων αίματος σε άτομα που έλαβαν αυτό το εμβόλιο, ανέφερε ο Defender. Η απόφαση της Δανίας ήρθε λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό εκ μέρους των αυστριακών αρχών μιας παρτίδας του εμβολίου COVID της AstraZeneca στα πλαίσια της διερεύνηση του θανάτου ενός ατόμου και της νόσησης ενός άλλου μετά τη λήψη των εμβολιασμών. Η ίδια παρτίδα που χρησιμοποιήθηκε στην Αυστρία χρησιμοποιήθηκε και στη Δανία, σύμφωνα με το Reuters.

Στις 9 Μαρτίου, ο Αυστραλός υπουργός Υγείας Greg Hunt νοσηλεύτηκε δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 της AstraZeneca. Έλαβε αντιβιοτικά και υγρά. Αποκλείστηκε οποιαδήποτε συσχέτιση με το εμβόλιο, ανέφερε το Reuters.

Το εμβόλιο  της AstraZeneca δεν έχει λάβει ακόμη στις ΗΠΑ, Εξουσιοδότηση Έκτακτης Χρήσης, από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, USFDA, αλλά ο κατασκευαστής δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι σκοπεύει σύντομα να τη ζητήσει.

Εν τω μεταξύ, η Pfizer ετοιμάζεται να προστατέψει τον εαυτό της από οποιονδήποτε οικονομικό κίνδυνο σχετίζεται με  τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου, στις χώρες όπου σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, δεν υπάρχουν νόμοι που να αποζημιώνουν τον κατασκευαστή εμβολίων όταν του αποδοθούν ευθύνες για  τις προκληθείσες βλάβες.

Όπως αναφέρθηκε από το "The Defender", στις 9 Μαρτίου η Pfizer ζήτησε από τις χώρες να καταθέσουν κρατικά περιουσιακά στοιχεία ως εγγύηση για αναμενόμενες αγωγές εναντίον της από  βλάβες προκληθείσες εκ του εμβολιασμού,  δηλαδή για βλάβες που προέκυψαν μετά από τον εμβολιασμό με το δικό της εμβόλιο COVID-19. Αυτό έγινε μετά την απόρριψη εκ μέρους της Αργεντινής του αιτήματος της Pfizer να θεσπίσει νομοθεσία που  προβλέπει αποζημίωση της εταιρείας όταν της ζητηθούν  ευθύνες για βλάβη.  Η Pfizer ήθελε η Αργεντινή και η Βραζιλία να εγγυηθούν ότι η εταιρεία θα αποζημιωθεί για τυχόν έξοδα που θα προκύψουν από αγωγές εναντίον της λόγω προκληθείσας βλάβης.

Η Pfizer ζήτησε από τη Βραζιλία να παραιτηθεί της κυριαρχίας περιουσιακών στοιχείων της στο εξωτερικό υπέρ της Pfizer, να μην εφαρμόσει τους εθνικούς νόμους στη χώρα, να μην τιμωρήσει την Pfizer για καθυστερήσεις στην παράδοση εμβολίων και να απαλλάξει την Pfizer από κάθε αστική ευθύνη για τις παρενέργειες του COVID εμβολίου της. Η Βραζιλία απέρριψε τα αιτήματα της Pfizer, χαρακτηρίζοντάς τα «καταχρηστικά».

Εννέα άλλες χώρες της Νοτίου Αμερικής έχουν διαπραγματευτεί συμφωνίες με την Pfizer. Δεν είναι σαφές εάν πράγματι κατέληξαν να παραχωρήσουν ως αντάλλαγμα εθνικά περιουσιακά στοιχεία.

Στις ΗΠΑ, οι κατασκευαστές εμβολίων απολαμβάνουν ήδη πλήρους   ασυλίας έναντι βλαβών που προέρχονται από αυτά ή οποιαδήποτε άλλα πανδημικά εμβόλια βάσει του νόμου PREP. Οι αξιώσεις αποζημίωσης λόγω βλάβης από το εμβόλιο COVID υποβάλλονται στο Πρόγραμμα αποζημίωσης "Countermeasures Injury Compensation Program" (CICP), το οποίο χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ. Το CICP υπάγεται στο Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, το οποίο υποστηρίζει επίσης το πρόγραμμα εμβολιασμού για τον COVID-19.

Στις 8 Μαρτίου, το CDC κυκλοφόρησε νέες κατευθυντήριες οδηγίες για το πώς αυτοί που «εμβολιάστηκαν πλήρως» κατά του COVID, θα μπορούν να συναθροισθούν με άλλους. Σύμφωνα με το CNN, το επίπεδο των προφυλάξεων που θα λαμβάνονται καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά των μη εμβολιασμένων ατόμων. Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορούν να επισκεφθούν και να συγκεντρωθούν με άλλους εμβολιασμένους σε εσωτερικούς χώρους χωρίς μάσκες ή κοινωνικές αποστάσεις και μπορούν επίσης να κάνουν επίσκεψη σε εσωτερικούς χώρους που κατοικούν  μη εμβολιασμένοι  που προέρχονται από ένα μόνο νοικοκυριό, χωρίς μάσκες ή σωματική απόσταση, εφόσον τα μη εμβολιασμένα άτομα διατρέχουν χαμηλό κίνδυνο σοβαρής νόσου.

Το Children's Health Defense ζητά από οποιονδήποτε έχει εκδηλώσει μια ανεπιθύμητη ενέργεια, από  οποιοδήποτε εμβόλιο, να υποβάλει αναφορά ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα.

 

Πηγή: lifesitenews.comΤράπεζα Ιδεών