Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Υγειονομικοί: Συρροή κόσμου στο πλευρό τους

ygeionomikoi sirroi kosmou sto plevro tous 01  

Εκατοντάδες υγειονομικοί εξακολουθούν να διώκονται αναίτια από την κυβέρνηση

Υγειονομικοί: Μεγάλη συρροή κόσμου καταγράφηκε, όπως αναμενόταν, το βράδυ του Σαββάτου (24/9) στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο καθηγητής ανοσολογίας Σουχαρίτ Μπακντί και ο καθηγητής νομικής Ρέινερ Φούλμιχ.

Ο κ. Φούλμιχ, μαζί με το Corona Investigative Committee, έκανε εκατοντάδες συνεντεύξεις με ειδικούς ανά τον κόσμο, προκειμένου να πάρουν τις δικές τους απαντήσεις που δεν τις έδιναν οι κυβερνήσεις.

Είπε το εξής: «Η πανδημία του 2009, καθώς και η σημερινή, είναι προσχήματα, τα οποία δημιουργήθηκαν για να μας αποσπάσουν την προσοχή από το πραγματικό έγκλημα που διαπράττουν επί σειρά ετών και που τα τελευταία 30 χρόνια έχει γίνει πιο ξεκάθαρο.

Αυτό είναι να μας κλέβουν ολόκληρη την περιουσία μας, τα λιμάνια μας, τις επιχειρήσεις μας, τα αεροδρόμια, τα πάντα. Και βιάστηκαν πάρα πολύ να κατασκευάσουν αυτήν την ψεύτικη πανδημία, επειδή κατάλαβαν ότι είχαν εκτεθεί.

Κι έκαναν ένα πράγμα πολύ σημαντικό. Χρησιμοποίησαν έναν δήθεν γιατρό, έναν ανόητο, ο οποίος θέσπισε το PCR, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστούν κρούσματα. Έπρεπε να χρησιμοποιηθούν κρούσματα γι’ αυτήν την ψευδαίσθηση».

Αφού αναφέρθηκε σε αυτά τα δεδομένα, ο κ. Φούλμιχ πέρασε στο πιο πολιτικό κομμάτι. Ότι θα πρέπει και να φύγουμε από την Ε.Ε., το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κι από τον ΠΟΥ, γιατί ενώ ο σκοπός τους θα έπρεπε να είναι θετικός για την ανθρωπότητα, έχει αλλάξει εντελώς.

Μπορούμε να βοηθηθούμε, αν οργανωθούμε καλά σε μικρότερες κοινότητες.
 

 

Πηγή: sportime.gr