Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Αφήστε με να ζήσω!: Δελτίο Τύπου σχετικά με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. για την ανατροπή της ROE v. WADE

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ROE V. WADE


Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Νίκη για την υπεράσπιση του αγέννητου παιδιού και νέες ελπίδες για τα παιδιά της πατρίδας μας!

Η πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. για την ανατροπή της ROE v. WADE, αποτελεί δικαίωση της φωνής του αγέννητου παιδιού που εδώ και χρόνια στραγγαλίζεται. Η εν λόγω απόφαση του 1973, έδωσε τη Συνταγματική κάλυψη για την πραγματοποίηση αμβλώσεων μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης, κι έγινε αιτία να χαθούν πάνω από 60 εκ. παιδιά στις ΗΠΑ, ενώ συγχρόνως συμπαρέσυρε το σύνολο σχεδόν του δυτικού κόσμου στη θανατηφόρα κούρσα της έκτρωσης.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη, αναντικατάστατη, μοναδική και αρχίζει κατά τη γονιμοποίηση. Η αξία της δεν εξαρτάται από τις συνθήκες σύλληψης, την υγεία, την οικονομική κατάσταση ή τον προγραμματισμό της. Ο άνθρωπος έχει ανυπολόγιστη αξία χωρίς όρους ή προϋποθέσεις. Το δικαίωμά του στη ζωή αρχίζει από τη αρχική στιγμή της δημιουργίας του και  είναι αυτονόητο και δοσμένο από το Θεό. Δεν εξαρτάται από δικαστικές και πολιτικές αποφάσεις, ούτε μπορεί να είναι ο στόχος σε ιδεολογικούς αγώνες.  Η ζωή είναι το βασικότερο και μη διαπραγματεύσιμο ανθρώπινο δικαίωμα.

 Διαβάστε περισσότερα »